I 1999 etablert Egil Gangsø selskapet Byggkompetanse,  i 2006 ble selskapet omgjort til AS i forbindelse med at Bjørn Gangsø kom inn i firmaet. I 2015 byttet de navn til Gangsø Bygg AS.  Gangsø Bygg AS driver i dag med produksjon av ferdighus i egne produksjonslokaler like ved Torp i Sandefjord. Samarbeidspartner er Vårdal Arkitekt AS, som også leverer ferdig-arkitekttegnede hus kalt Fleksibo.

Egil startet som snekker i 1984 hos Mesterhus Anders Jensen.  Mesterbrevet tok han i 2005.  Han har arbeidet som snekker i en rekke kjente firmaer som Tømmermester Egil Evensen,  Block Vatne og IEC-hus Vestfold. I sistnevnte var han daglig leder i 4 år. Han har vært ansvarlig byggeleder i flere større byggeprosjekter. Gangsø Bygg har i mange år vært sammarbeidspartner og jobbet for Carlsen Fritzøe (tidligere Byggmakker), mye innen innredning for private og på større prosjekt. Gangsø Bygg AS har i dag 3 ansatte.  
 

Målsettingen til Gangsø Bygg er å levere ett ferdig prosjekt med godt funkjonelt innhold av høy kvalitet.

Gangsø Bygg AS betjener hovedsakelig kunder på Østlandet , med fokusområdet i Vestfold.


Vår kundegruppe er i vesentlig grad:

  • De som som har en tomt
  • De har eller ønsker ett arkitekttegnet hus
  • De som ønsker en rask og trygg byggeprosess

Vi er 100% engasjert i å gjøre vårt beste for kundene og kollegaer. Dette bidrar til å bygge opp kundelojaliteten, gir et godt arbeidsmiljø og vekst for bedriften. Vi har en åpen og ærlig holdning ovenfor både kunder og kolleger. Vi bygger sterke relasjoner basert på gjensidig tillit, fortrolighet og respekt.

Vi har en kundefokusert kultur der våre ansatte, tjenester  og løsninger kretser rundt kundens behov. Å tilfredsstille våre kunder er bærebjelken i alt vi gjør.

Vi kombinerer bransjeerfaring, dyktige ansatte, spisskompetanse og løsninger av ypperste kvalitet for å sikre at tjenestene vi leverer ikke står tilbake for noe. Vi er eksperter på det vi gjør!

Loading...